Borduren - SchoutenZigZag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Borduren

Wij borduren voor particulier én bedrijf.
Al meer dan 25 jaar is het in Amsterdam mogelijk om voor bedrijven, studenten, verenigingen en particulieren bij ons mogelijk diverse textielstukken te laten borduren.
Borduren, ook wel bestikken, of textielborduren genoemd; is het plaatsen van tekst en/of logo's op textiel. Ook het borduren van diverse figuren geeft fraaie resultaten.

De techniek van computerborduren levert veel duurzamer resultaten dan het bedrukken van textiel. Immers de gebruikte garens voor het borduren zijn in hoge mate kleur en was-echt, en kan vele was- en stijkbeurten overleven, ook chemisch reinigen is voor het gebruikte garen geen enkel probleem. Deze dingen vormen met bedrukken van textiel toch wel vaak een probleem .


Er kan op allerlei soorten textiel geborduurd worden; denk daarbij
aan handdoeken en washandjes, caps, t-shirts, chabraqs en paardendekens,
jassen, sloven, koksbuizen, overalls, petten, stropdassen, tassen kortom teveel om op te noemen. Ook het borduren op leer en/of tassen is goed mogelijk.

Wij leveren hoge kwaliteit bad textiel in mooie kleuren. Door gebruik te maken van meerdere computer-borduur-systemen en diverse software is er een zeer groot aanbod van mogelijkheden. Kort gesteld:

U vraagt? Wij borduren het!

Wij adviseren bij materiaal en kleurkeuze om tot verantwoorde resultaten te komen, en teleurstellingen te voorkomen. Wij verzorgen het ontwerpen van logo-software, waarmee u meer vrijheid heeft in de grootte van het logo voor borduurwerk, en het logo (beter) op allerlei textielsoorten kunt gebruiken. Denk aan blouses, t-shirts, bodywarmers en jacks, kortom de gehele kledinglijn van uw bedrijf. Een voorbeeld ziet u hier:

Voor kappers is de mogelijkheid om items in spiegelbeeld geborduurd te krijgen interessant, omdat de klant het dan simpel kan lezen in de spiegel.
Heeft u een logo, ontwerp of een te borduren tekst, kom gerust eens langs en laat u informeren over mogelijkheden en prijzen. Wij borduren voor particulier én bedrijf. Zowel vanaf een enkel stuk textiel, als voor grotere aantallen. Voor grotere aantallen kunnen wij een interessante offerte maken en ook onze stuksprijzen zijn meer dan interessant !

Ons adres:

Schouten Zig-Zag Computerborduren
Raadhuisstraat 49
1016 DD Amsterdam
tel. 020-6234559
fax. 020-6246490
Email: borduren@schoutenzigzag.nl of info@schoutenzigzag.nl


Niet op tijd aan het borduren gedacht voor het feest of foto-shoot? Vraag naar onze mogelijkheden om het toch nog op tijd te laten borduren .
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu